Euro-Övezet Gazdasági Izom Gyenge, Mint A Globális Vihar Gyűjt

Euro-Övezet Gazdasági Izom Gyenge, Mint A Globális Vihar Gyűjt

Rövid válasz: igen. Működik a magasabb rep tartomány izomépítés. Olvasson tovább, hogy megtudja, miért. Mindez arra utal, hogy egy szinte utópisztikus lehetséges: azonnali kurátora információt, útmutatást, éjjel-nappal, integrált feltűnés nélkül, de természetesen a fizikai épített környezet.

Lenne kitéve, ami kellett, hogy legyen kitéve, védve a lényegtelen vagy kellemetlen. Az egészségügyi érzékelők kimeneti lehet rávenni a rendszert, hogy, mondjuk, a dim vagy erősítik élelmiszer-szolgáltatás signage megfelelően, hogy mi lenne a legjobb fogyasztani. Ez a fajta finom, folyamatos ravaszkodó, a környezet egyéni igényei válhat a mai inert épületek, járdák valami, mint egy lakható robot, szerves váz, amely alkalmazkodik, hogy nekünk külön-külön.

A koncepció egyszerű, meg kell vásárolni élelmiszer elkerülni ételek, mint a termékek. Süti, keksz, konzerv levesek, TV-vacsorákat, stb. A tény az, hogy ez a dolog nem olyan olcsó, mert fizetni kell a termékfejlesztés, a marketing, a márka neve. Ha enni akarsz, szemét, hogy a dolgok otthon, a fehér liszt, fehér cukor. Ezek valószínűleg a két legolcsóbb forrásból származó kalória, hogy lehet kapni. Liszt valamit, mint 4700 kalória per dollár, a cukor nem messze a valami több, mint 3000.

Ha nem adja meg a test megfelelő, a többi vagy a táplálkozás, valójában fordított az anabolikus folyamat, a szervezet katabolikus vagy romboló állam.

A válasz az izom fehérje anyagcsere ellenállás gyakorlat lenne tart 24-48 óra; így a kölcsönhatás fehérje anyagcserét, valamint minden elfogyasztott étkezések ebben az időszakban határozza meg a hatást, a diéta az izom-hipertrófia. 5 szem előtt Tartani, van egy bizonyos határ, hogy mennyi az izmok valóban növekszik függ nemtől, kortól, genetika. Például, a férfiak több tesztoszteron, mint a nők, amely lehetővé teszi számukra, hogy építeni, nagyobb, erősebb izmok.

A második legfontosabb része az izom növekedés többi. Ha körül mozog segítségével az izmok hogyan tudnak javítani magukat? A másik dolog, hogy ne feledje, hogy amikor a többi (főleg alvás közben időszakok) ez az, amikor a hormon szintje emelkedett, mint például a növekedési hormon. Így persze, hogy ez mikor van a legjobb esély az izomtömeg. Általában, amikor a fehérje van egy esélyt, hogy a legjobb munkát. Szintén a tovább aludni, a gyorsabb a javítás. Szóval, mint mindig hallottam, próbálj meg legalább 6 8 órát aludni minden éjjel a legjobb eredményt.

Hogy a nyereség - vagy izom növekedés a súlyzós edzés, vagy szív-érrendszeri aerob edzés kell a gyakorlat inger (ideális esetben egy közel maximális erőfeszítést), majd a megfelelő pihenés, gyógyulás. Ez a pihenő, ahol a nyereség valóban készült, mint a test javítások magát, alkalmazkodik, vagy a következő szintre. Legyen világos, hogy miért a gondolkodásmódot, ha egy kis jó, több jobb" itt nem működik.
Ez azért is okos, sikeres, professzionális, nagy teljesítményű sportoló menetrend helyreállítási idő, mint egy edzés, gyakorlat, vagy egy edzés. Fontos, hogy optimális teljesítményt. Sőt, az utóbbi években, ilyen óriási nyereség a területeken, képzési táplálkozás, hogy mi is elérjük azt a pontot a maximális előny azok számára, változók. Azt hiszem, hogy a behajtás a következő határ optimális képzés megvalósítása a csúcsteljesítmény.