8 Tipp, Az Optimális Izomnövekedéshez

izmok férfi karját mellén

Washington, június 15-én (ANI): a Tudósok a McMaster Egyetemen kimutatták, hogy a testmozgás kapcsolatos tesztoszteron, növekedési hormon nem játszanak meghatározó szerepet az izmok építése után súlyemelő, annak ellenére, hogy a hagyományos bölcsesség utal egyébként. Izom veszteség, bár alapján különböző tényezők általában társított, hogy mennyi izom van (ha sok van, talán nehezebb lesz fenntartani), a diéta, míg nem működik (minél magasabb a fehérje, szénhidrát, általában a kevésbé elveszíted), a kiindulási hormonális szinten összességében a stressz a test. Tudom, hogy az emberek, hogy évekig tartott ki, majd a visszapattanó belül 2-3 hónap, hogy hol voltak évvel ezelőtt, míg mások 2 hónapot, s tart nekik, 6 hónapos, hogy őket vissza, ahol voltak korábban.

A megfelelő táplálkozás, javítás, valamint javítja az izom-és/vagy minőségi. Fontos, hogy megfeleljen az energia igények feltölteni glikogén tárolja, ha próbál építeni izom. Célja, hogy fogyasztanak, 1,5-2 g szénhidrát / font testsúly minden nap. Ha egy sportoló, a napi szénhidrát követelmény általában magasabb. Az American College of Sports Medicine javasolja, sportolók, fogyaszt bárhol 2.7 4,5 g szénhidrát / font testsúly, attól függően, hogy a tevékenység.

Legyen óvatos, hogy válassza ki az élelmiszer, hogy a magas fehérje, alacsony, kövér, különben csak halmozódik fel a zsír, mint épület izmok. Sovány hús, hal magas fehérje, alacsony, kövér. Csirke, tonhal, lazac, stb, vannak példák az élelmiszer gazdag fehérje, alacsony zsírtartalmú. Marha is jó forrása a magas fehérje, de gazdag, kövér, így kerülendő. A tojás is jó fehérjeforrás tartalmazó aminosavak alapvető izomnövekedést. Vannak bizonyos zöldségek, hüvelyesek, amelyek gazdag fehérje. Fehérje kulcsfontosságú összetevők izom növekedés, így kell fogyasztani a megfelelő arányokat.

Ma lettem elég bátor ahhoz, hogy vásárolni egy ilyen apró, de erős nagyító tükör annak érdekében, hogy jobban megnézem a szem smink (én még mindig a tagadás az 50-valami csökkenő látás). Ijesztő arc (15X) fókusz a valóság az, hogy a mélyülő szarkalábak. Mit tudok én erről már kifejtettem, hogy sok a beteg, évek óta: a menopauza ez a rugalmasság elvesztése okozza, hogy ezek a változások; az arc, az ízületek, a falak, az artériák...persze a hüvelyi szövetek. A tény az, hogy az ösztrogén egy nagyon erőteljes szerepe a promóció, az emberi rugalmas ragasztó: a kollagén.

Ez azt jelenti, hogy a hormonális öregedés (gyorsított menopauza) mi nők veszíteni több, mint a reproduktív felelősséget.

Egy másik kiigazítása, hogy zajlik a vér válaszul képzés növekedése eozinofil, a fehérvérsejt összetevőket is detox néhány gyulladást okozó anyagok a szervezetben, elpusztítani allergén-antitest komplexek, valamint növekedése limfociták, a fehér vérsejtek, hogy a fertőzések leküzdésében.

Érdekes módon, ez az, amiért az emberek, akik szerint-hasznosított lehet, hogy nem csak a beteg többet, de az is inkább arra hajlamos, hogy az élelmiszer-allergia, étel-intoleranciát.

Szóval, ha beteg vagy sok, rövid légzés gyakran, vagy tapasztaljuk, sok a kérdés, emésztés, lehet, hogy egy vér szerinti-helyreállítási kérdés - még akkor is, ha az izmok, idegek, csak finom.